Doe mee aan de ambassadeurscursus

Heb je altijd al meer over Liempde willen weten en vind je het leuk om anderen daarover meer te vertellen? Doe dan mee aan de ambassadeurscursus van SPPiLL. Tijdens de ambassadeurscursus leer je hoe je toeristische bezoekers kunt voorzien van informatie over Liempde en Het Groene Woud. De cursus is met name interessant voor horecaondernemers of ondernemers op het gebied van toerisme. Je kunt natuurlijk ook deelnemen vanuit interesse in je dorp en de omgeving.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit vijf avondbijeenkomsten, twee excursies op zondagochtend en een afsluitende avond. Iedere twee weken is er één bijeenkomst. De eerste bijeenkomst start in september. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals de historie van het dorp en Het Groene Woud, de natuur (flora & fauna) en het omliggende landschap. Ook leer je van alles over gastheerschap. Om deel te nemen aan de cursus wordt een eigen bijdrage van € 25,- gevraagd. Heb je interesse? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@sppill.nl.

Geslaagd?

Na afronding van de cursus krijg je de kwalificatie ‘Liempdse Gastvrije Ambassadeur’ en een herkenningsspeldje. Ben je ondernemer? Dan ontvang je ook een raamsticker waarop de kwalificatie zichtbaar is. Na afronding van de cursus hoef je niet deel te nemen aan de gidsenpool van SPPiLL.

De natuur rondom Liempde is een van de ondewerpen de cursus (Foto: Kees Beekmans Fotografie)

De natuur rondom Liempde is een van de ondewerpen de cursus (Foto: Kees Beekmans Fotografie)

 


Deel: