Doe mee aan de kerstballenwedstrijd 2014

Ben jij creatief of heb jij een leuk idee voor een mooie, eigen gemaakte kerstbal? Doe dan mee aan de kerstballenwedstrijd 2014! Alle inwoners uit Liempde kunnen weer een kerstbal inleveren. De eigen gemaakte kerstballen worden volgens de nieuwe traditie op 12 december tijdens de Liemt Lopt Uit Kerstmarkt samen met de Kerstman opgehangen. De winnaars ontvangen mooie prijzen!

Wat is de bedoeling?
De kerstballenwedstrijd is een initiatief van de ondernemers van Op Liemt Gemunt. De wedstrijd is bedoeld voor jong en oud. Degene die de mooiste, leukste of creatiefste kerstbal maakt, wint één van de mooie prijzen. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er andere prijzen. In de leeftijdscategorie 0 tot 20 jaar is er een prijs beschikbaar gesteld door Snackbar De Vuurput, van 20 tot 40 jaar door Kapsalon Martie en voor de winnaars boven de 40 jaar, hebben we een mooie prijs van ’t Liempds Pakhuis. De kerstballen kunnen ingeleverd worden tot 11 december a.s. bij de locaties die de prijzen beschikbaar stellen. Houd bij het maken van de kerstbal er wel rekening mee dat hij niet te zwaar of te groot is en dat hij buiten hangt. De kerstbal wordt beoordeeld door een jury.

Kerstbal ingeleverd, wat dan?
Bij het inleveren van de kerstbal krijg je een nummer. Dit nummer correspondeert met je naam en leeftijd. De jury gaat na 11 december de kerstballen beoordelen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de kerstmarkt op 12 december rondom de kerstboom (rond 19.30 uur) samen met de Kerstman. Daarna kun je eventueel samen met de Kerstman je eigen gemaakte kerstbal in de boom hangen. Ga snel aan de slag en laat je van je creatieve kant zien!


Deel: