Exploitatie

Inmiddels is van de boerderij een prachtig ontmoetings- en bezoekerscentrum gemaakt en vinden er met grote regelmaat activiteiten plaats.  Vanuit het bestuur van SPPiLL wordt verder nagedacht hoe er voldoende inkomsten gegeneerd kunnen worden.

Gastvrouwen en -heren gezocht!

Ontmoetings- en bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd is geopend en volop in de running! De eerste evenementen zoals bijvoorbeeld de foto-expositie van Gerard Schalkx en de Winterfair zijn succesvol verlopen en de ook de komende maanden blijft de agenda goed gevuld. Om alle activiteiten vlot te laten verlopen is SPPiLL voor D’n Liempdsen Herd op zoek naar gastvrouwen en -heren. Er is al veel belangstelling: zo’n dertig mensen hebben zich aangemeld of zijn al aan de slag. Maar er zijn nog meer handen nodig!

De werkzaamheden: bezoekers ontvangen, informatie verstrekken, koffie en thee schenken, lichte werkzaamheden in de keuken en boeken en andere producten verkopen.

Lijkt dit je leuk en wil je een bijdrage leveren aan een nog gastvrijer Liempde? Meld je dan aan via de contactgegevens van SPPiLL of D’n Liempdsen Herd.

Activiteitenprogramma voor inwoners en bezoekers

De opgave is om activiteiten te bedenken die aansluiten bij het karakter van D’n Liempdsen Herd en die het ontmoetings- en bezoekerscentrum, Liempde en Het Groene Woud aantrekkelijker maken. Tegelijkertijd moeten ze ook voldoende inkomsten opleveren. Het bestuur van SPPiLL gaat proberen om hier een juiste balans in te vinden. Duidelijk is dat er door en voor inwoners (en voor bezoekers) een gevarieerd activiteitenprogramma wordt aangeboden. Ook is op de eerste verdieping een fraaie kantoorruimte gerealiseerd die SPPiLL gaat verhuren aan een ander bedrijf of organisatie.

Samenwerkingspartners

Bij de exploitatie van D’n Liempdsen Herd zijn met betrekking tot zowel de inhoud als de opzet vele samenwerkingspartners betrokken, waaronder overheden, semi-overheden, maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen.

Leden voormalige werkgroep:

  • Theo Verhagen
  • Hein van Beugen
  • Jeanne van den Hurk
  • Ingrid Saris
De bovenverdieping van het bezoekerscentrum

De bovenverdieping van het bezoekerscentrum tijdens de verbouwing (juni 2016)


Deel: