Gastvrouwen en gastheren gezocht voor D’n Liempdsen Herd

Het epicentrum van Liempde? De plek waar alles gebeurt en waar anders toch tenminste bekend is wat er gaande is? Dat is D’n Liempdsen Herd, hét ontmoetings- en bezoekerscentrum voor alle inwoners van Liempde en Het Groene Woud én voor iedereen die ons prachtige dorp en onze fraaie regio bezoeken.

Om de deuren van D’n Liempdsen Herd met regelmaat te openen en iedereen die binnenloopt van de gevraagde informatie, een kop koffie of simpelweg een  gezellig praatje te voorzien zijn gastvrouwen en gastheren essentieel. Alleen met een goedgevulde pool van enthousiaste vrijwilligers kan D’n Liempdsen Herd daadwerkelijk dat ontmoetingscentrum zijn. Daarom willen we deze groep graag uitbreiden.

De gastvrouwen en gastheren bemensen D’n Liempdsen Herd tijdens openingsuren en bij bijeenkomsten en activiteiten. Zij zijn ons visitekaartje en ontvangen gasten, geven informatie, zorgen voor de verkoop van de cadeauartikelen en toeristische kaarten, serveren een hapje en een drankje en zorgen voor de begeleiding van bijeenkomsten. Leuke, gevarieerde taken die door de huidige gastvrouwen en gastheren met veel plezier worden ingevuld. De activiteiten vinden plaats op doordeweekse dagen, in de avonduren of in het weekend. Dit kan naar ieders wens ingevuld worden. Lijkt het jou leuk om bij deze gezellige groep aan te sluiten? Neem dan contact met ons op via info@sppill.nl Daar kun je ook terecht voor alle vragen.


Deel: