Grote diversiteit aan standhouders bij Zomerfair Liempde

Een grote diversiteit aan standhouders heeft zich aangemeld voor de Zomerfair Liempde die op zondag 3 juni plaatsvindt. De Zomerfair Liempde wordt gehouden in en rondom Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, in het Concordiapark en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein. Er wordt gezorgd voor zomerse muziek, lekkere hapjes, leuke kinderactiviteiten, gezellige aankleding en bijzondere producten. Producten die op de Zomerfair Liempde te vinden zijn, zijn vintage & curiosa, streekproducten en lifestyleproducten. Een mooie gelegenheid om vast in de zomerstemming te komen!

 Grote diversiteit standhouders

Veel standhouders zijn bereid gevonden om tijdens de Zomerfair naar Liempde te komen. Zij presenteren een mooi aanbod van bijzondere en exclusieve producten. Een overzicht: armbanden (Smiek Sieraden), beauty & pedicure (Ynz&Outs), streekbier (De Proosterij), (bloem)potten (Kread’or), delicatessen & geschenken (PROEF! Culinair), theeproducten (Het Theelepeltje), handlettering kaarten (M.), jam’s & chutneys (Jam’s & Chutneys), keramiek (Corien Krol), kunst van gerecycelde slippers (Nic&Mic), picknicktafels & banken (Yunique Meubels), planten & bomen (Van Esch Boomkwekerij), sieraden (Estilo Decoration), tassen & accessoires (Saem by Nature), toetjes (Zuster Evie), tweedehands kinderkleding (De Kleertjesboom), vintage spullen (Tossy de Man), wijnen (Bosch Wijnkopers), workshops & cadeauartikelen (Oplage 12), zelf gemaakte kinderkleding (CreaHip), zelfgemaakte kleden & accessoires (Liefs van Noor) en zelfgemaakte sieraden (Made with sisterlove). Neem voor meer informatie over alle standhouders en hun assortiment een kijkje op www.facebook.com/zomerfairliempde/

Kinderactiviteiten & muziek in Concordiapark

Het Concordiapark wordt omgetoverd tot speelparadijs voor de kinderen. Er is een grote zandbak aanwezig, een springkussen en mega bellenblaas. De kinderen kunnen stoepkrijten en ganzenbord spelen in de kiosk. Lievefeestbeestjes verzorgt schmink/glitter tattoos en hairfeathers. Er worden dranghekken om het Concordiapark geplaatst, zodat de kinderen lekker vrij kunnen spelen. De weg tussen D’n Liempdsen Herd en het park wordt afgesloten!

Fanfare Concordia zorgt met een speciaal repertoire voor een passend, zomers concert dat afgewisseld wordt met heerlijke bloomingdale-muziek verzorgd door WvR sound & light.

 Zomeracties horeca

De horecalocaties op het Raadhuisplein hebben speciale zomeracties ter gelegenheid van de Zomerfair. Bij Het Wapen van Liempde treedt ’s middags de akoestische band Reset op en zijn er heerlijke versnaperingen zoals aspergesoep en aspergesalade. De Durpsherberg zorgt met live muziek (vanaf 12 uur) voor een gezellige sfeer op het terras en presenteert zomerse producten zoals Sangria, smoothies en vleeshapjes om de honger te stillen.

 Locatie & tijd

De Zomerfair Liempde vindt plaats in en rondom Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4), in het Concordiaprak en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein in Liempde. De fair start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Toegang is gratis. Op D’n Tip (hoek Barrierweg-Rosenhofstraat) is volop parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen.


Deel: