Informatie- en brainstormavond Liempde op 3 december a.s.

Op dinsdag 3 december organiseert SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) een interactieve informatie- en brainstormavond voor inwoners, leden verenigingen en ondernemers uit Liempde. De avond wordt gehouden bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. Doel is enerzijds om inzicht te geven in de resultaten van de gerealiseerde projecten en anderzijds om van gedachten te wisselen over nieuw op te starten projecten.

Sinds 2013 is SPPiLL met een zeer grote groep vrijwilligers op vele fronten actief om alle 45 projecten binnen het SPPiLL-project van Kloppend Hart van Het Groene Woud te realiseren. Einde van dit jaar moeten deze projecten volledig afgerond zijn en zoals het er naar uit ziet gaat dat ook lukken. Maar ook na 2019 gaat SPPiLL vol energie verder. Uiteraard met de projecten die opgezet zijn, zoals D’n Liempdsen Herd, de wandelroutes, de natuurprojecten etc., maar ook met de langlopende activiteiten zoals de promotie van Gastvrij Liempde en de activiteiten van het Wij-gevoel (o.a. Op Liemt Gemunt, Liemt in het Licht). Daarnaast wil SPPiLL in de loop van de tijd ook weer nieuwe projecten op gaan zetten.

Informatie- en brainstormavond

Op dinsdag 3 december aanstaande wordt een interactieve informatie- en brainstormavond voor geïnteresseerden georganiseerd. Enerzijds om inzicht te geven in de (financiële) resultaten van de gerealiseerde projecten. Anderzijds om van gedachten te wisselen over nieuw op te starten projecten. Waar liggen behoeftes, is er de noodzaak voor het aanpakken van een locatie/aspect of zijn er bepaalde ambities binnen Liempde die gerealiseerd zouden kunnen worden?

Aanmelden? Graag!

De informatie- en brainstormavond start om 19.00 uur met een inloop met koffie/thee. Om 19.30 uur begint het plenaire deel met presentaties over de resultaten, waarbij volop ruimte is voor het stellen van vragen. Na de pauze gaan groepjes aan de slag om te brainstormen over nieuwe projecten. De ideeën worden centraal teruggekoppeld, waarna rond 22.00 uur de bijeenkomst afgesloten wordt met een drankje. Geïnteresseerd? Graag aanmelden vóór 26 november via info@sppill.nl

 


Deel: