Kantoorruimte te huur in D’n Liempdsen Herd

In D’n Liempdsen Herd, de monumentale boerderij in het centrum van Liempde, verhuurt eigenaar SPPiLL een separate kantoorruimte. De toekomstige huurder vestigt zich in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde.

D’n Liempdsen Herd aan Barrierweg 4 is stevig verbouwd. De restauratie resulteerde vanaf midden 2017 in een unieke locatie midden in het centrum van Liempde. In D’n Liempdsen Herd is een prachtige kantoorruimte gerealiseerd van 70 m2 groot. De ruimte bevindt zich boven het voormalige woongedeelte van de boerderij en leent zich uitstekend voor kleinschalige, zakelijke dienstverleners, maar bijvoorbeeld ook voor evenementenorganisatiebureaus, callcentra, etc.

De kantoorruimte heeft uitzicht op het erf van D’n Liempdsen Herd, beschikt over moderne ict-faciliteiten, een eigen keuken en toiletgroep en een eigen opgang. De huurder bevindt zich dus in de levendige omgeving van het bezoekerscentrum, maar kan tegelijkertijd in alle rust werken. Naar behoefte kan een overlegkamer (tot max. 10 personen) of presentatieruimte (tot max. 60 personen) bijgehuurd worden in D’n Liempdsen Herd. Ook het verzorgen van lunches, netwerkborrels e.d. behoren tot de mogelijkheden in D’n Liempdsen Herd. Parkeren is geen probleem. Op 100 meter afstand is een openbare parkeergelegenheid met oplaadvoorziening voor elektrische auto’s.

Meer informatie over het huren van kantoorruimte in D’n Liempdsen Herd? Neem dan contact op met Désiré van Laarhoven, projectcoördinator SPPiLL: 06-83246226 of stuur een bericht naar info@sppill.nl.


Deel: