Kantoorruimte te huur in D’n Liempdsen Herd

In D’n Liempdsen Herd, de monumentale boerderij in het centrum van Liempde, verhuurt eigenaar SPPiLL kantoorruimte. De toekomstige huurder vestigt zich in één van de meest bijzondere, historische panden van Liempde.

 D’n Liempdsen Herd aan Barrierweg 4 is stevig verbouwd. De restauratie resulteerde vanaf midden 2017 in een uniek bezoekerscentrum, waar inwoners en toeristen een gastvrij informatie- en vertrekpunt vinden om het dorp en de omgeving te verkennen. Daarnaast herbergt D’n Liempdsen Herd een symposiumruimte voor tachtig personen en een vergaderruimte die per dagdeel te huren zijn. Alle ruimtes combineren een karakteristieke, authentieke inrichting met moderne voorzieningen.

70m2 kantoor, te midden van dynamiek

Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de zelfstandige kantoorruimte die SPPiLL verhuurt. “Het gaat om een kantoor van 70m2”, vertelt Theo Verhagen, voorzitter werkgroep exploitatie van D’n Liempdsen Herd. “De ruimte bevindt zich boven het voormalige woongedeelte van de boerderij en leent zich uitstekend voor kleinschalige, zakelijke diensten.”

Aan voorzieningen zal het de toekomstige huurder niet ontbreken. De kantoorruimte beschikt over moderne ict-faciliteiten en een eigen keuken en toiletgroep. Verhagen: “Daarnaast heeft dit kantoor een eigen opgang. De huurder bevindt zich dus in de levendige omgeving van het bezoekerscentrum, maar kan tegelijkertijd in alle rust werken. Wie Liempde of Nationaal Landschap Het Groene Woud een warm hart toedraagt, zit hier absoluut op zijn plek.”

Meer informatie over het huren van kantoorruimte in D’n Liempdsen Herd? Neem dan contact op met Ingrid Saris, SPPiLL-coördinator verhuurzaken D’n Liempdsen Herd, telefoon: 0411-643943.

 


Deel: