Keukenprins(ess)en gezocht!

Keukenprins(ess)en gezocht!

Op zondag 27 september organiseert SPPiLL samen met Hofkapel De Kromploegers voor de eerste keer een oogstfeest (werktitel) in Liempde. Voor dit evenement is de organisatie op zoek naar lokale keukenprins(ess)en die met behulp van regionale producten aan slag gaan om de lekkerste gerechtjes voor de bezoekers te maken. Aanmelden kan tot 28 juni a.s.

Met lokale en regionale leveranciers, lokale horecabedrijven en lokale keukenprins(ess)en wordt tijdens het evenement de voedselketen van bron tot product getoond. Voor jong en oud zal er entertainment zijn, alles geheel in het thema ‘oogsten’. Door allerlei verschillende deelnemers komt er een grote variatie in keuze. Hierdoor ontstaat een enorm tapasdiner! Locatie is D’n Tip in Liempde. Het nieuwe evenement vindt plaats op zondagmiddag 27 september, daags na het Oktoberfest van Hofkapel De Kromploegers. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Oktoberfest. 

Samen aan de slag
De bedoeling is om met de groep keukenprins(ess)en die zich aanmeldt, samen aan slag te gaan om gerechtjes te bedenken die gemaakt kunnen worden van regionale producten en tijdens het ‘oogstfeest’ gegeten kunnen worden als tapasgerechtje. Dit kunnen culinaire hoogstandjes zijn, hippe smaakcombinaties, maar ook gerechtjes uit grootmoederskeuken. Dus iedereen die het leuk vindt om zijn kookkunsten aan een breder publiek te presenteren wordt opgeroepen zich aan te melden en deel te nemen aan dit nieuwe evenement. De gerechtjes worden gebundeld in een kookboek, waarbij aangegeven wordt, waar welk product vandaan komt en door wie het is gemaakt. 

Aanmelden
Als keukenprins(es) meedoen aan dit nieuwe evenement? Meld je dan aan bij Diane Melis, voorzitter projectgroep Promotie van SPPiLL via diane@sppill.nl of 06-47018879.


Deel: