Koks welkom bij vierde editie Proef Lokaal Liempde

Op zondag 23 september wordt de vierde editie van ‘Proef Lokaal Liempde, ’t Grootste Tapasdiner van Het Groene Woud’ georganiseerd. D´n Tip in Liempde wordt op deze dag weer omgetoverd tot culinair centrum waar professionele koks, hobbykoks en leveranciers uit Liempde en de regio heerlijke streekgerechten presenteren. Met meer dan 1.500 bezoekers was de editie van vorig jaar wederom zeer geslaagd. Nieuwe koks – professionals en hobby-koks – kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan dit evenement op 23 september a.s.

 Bij Proef Lokaal Liempde presenteren koks de lekkerste gerechtjes, gemaakt van ingrediënten uit de streek. Dit wordt omlijst met optredens van diverse muzikale artiesten. Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten. In 2017 deden er maar liefst 10 hobbykoks en 10 professionele koks mee aan Proef Lokaal Liempde. Bij de editie van 2018 is er ruimte voor een beperkt aantal extra koks. De organisatie is in handen van SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) in samenwerking met Hofkapel De Kromploegers uit Liempde. Kijk voor een sfeerimpressie van Proef Lokaal Liempde op het YouTube-kanaal van SPPiLL. Het laatste nieuws staat op facebookpagina Proef Lokaal Liempde.

Aanmelden

Professionele en hobbykoks die mee willen doen aan Proef Lokaal Liempde 2018 kunnen zich aanmelden bij SPPiLL via proeflokaalliempde@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk 30 juni. Geef bij je aanmelding ook even aan welk gerecht je zou willen maken.

Foto: Ruud van Nooijen


Deel: