Kribkesroute Liempde trekt duizenden bezoekers!

De achtste editie van de Kribkesroute in Liempde was een groot succes. Vanuit alle hoeken van Nederland kwam een gigantisch aantal bezoekers naar Liempde om de ruim 260 kerststallen te bewonderen. Zij waren zeer te spreken over met name de grote diversiteit en creativiteit van de kerststallen en de gastvrijheid van de deelnemers. Vooral op Eerste en Tweede Kerstdag en in de weekenden was het erg druk in Liempde. De trekking van de prijswinnaars van de kribkes fotospeurtocht heeft inmiddels plaatsgevonden.

Het was een groot succes; de Kribkesroute van afgelopen jaar. Vanuit alle hoeken van Nederland kwam een enorm aantal bezoekers naar Liempde om de vele kerststallen te bewonderen. De aantallen bezoekers liepen zeker in de duizenden. Met name de grote creativiteit en gastvrijheid van de deelnemers sprak de bezoekers aan. Van kleine kerststal tot heus kerstdorp, kerstgroepen gemaakt van onder andere hout, klompen, gehaakt, legostenen en lichtgevende kubussen werden uitgestald. Muziek bij de stallen, live muziek door wijkbewoners, gratis glühwein, koekjes en snoepjes voor de bezoekers. Door veel deelnemers werd er groots uitgepakt. En natuurlijk niet te vergeten het treintje dat op zeven dagen door het dorp langs de kerststallen reed. Liempde heeft zich zeker op de kaart gezet als Gastvrij dorp!

Statiegeldactie Coop

Supermarkt Coop steunt elk kwartaal een plaatselijk initiatief door een statiegeldactie. Alle ingeleverde statiegeldbonnen voor het goede doel worden door hen verdubbeld. Coop Tax uit Liempde had de Kribkesroute Liempde uitgekozen als goed doel voor het vierde kwartaal van 2019. Er zijn massaal statiegeldbonnen ingeleverd en hiermee is het mooie totaalbedrag van € 1.029,20 opgehaald. Dank hiervoor!

Prijsuitreiking Kribkes fotospeurtocht

Bezoekers van de Kribkesroute konden meedoen aan de krikbes fotospeurtocht. De speurtocht bestond uit acht foto’s van kribkes die gezocht moesten worden langs de vier routes. Er is door veel bezoekers deelgenomen aan de fotospeurtocht. Onder de goede inzendingen zijn drie Op Liemt Gemunt-waardebonnen ter waarde van € 20,00 verloot. Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Neem een kijkje op www.kribkesrouteliempde.nl voor een sfeerimpressie van de Kribkesroute.

Foto’s: Ruud van Nooijen


Deel: