Liemt Lopt Uit!

Kerstmarkt 2014 - Gerard SchalkxIeder jaar in december organiseert de SPPiLL projectgroep ‘Het Wij-Gevoel’ in samenwerking met JAS Liempde de traditionele Liemt Lopt Uit kerstmarkt. Een gezellige markt op vrijdagavond met vermaak voor jong en oud. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten en ervaren wat er in het dorp te beleven is. De markt wordt georganiseerd op het Raadhuisplein rondom de vuurput.

De markt is gevuld met allerlei kraampjes van de Op Liemt Gemunt ondernemers. Zij laten de bezoekers van alles beleven en proeven. Daarnaast tonen de Liempdse verenigingen hun (muzikale) vaardigheden. Zij maken de kerstmarkt compleet met verrassende optredens en mooie taferelen. Volgens de nieuwe traditie wordt ook een mooie kerstboom opgetuigd met eigen gemaakte kerstballen van Liempdse inwoners en aan het eind van de markt krijgen de Liempdse verenigingen de cheques van Op Liemt Gemunt uitgereikt. Het is een avond die in het teken staat van Liempdse saamhorigheid en gezelligheid in winterse sferen.

Sinds 2017 wordt – tegelijk met de start van de Kribkesroute – eenWinterWonderZondag georganiseerd in de Liempdse dorpskern.


Deel: