Proef Lokaal Liempde zondag 27 september op D’n Tip

Maar liefst 31 streekgerechten tijdens Proef Lokaal Liempde op 27 september

Kom proeven van de lekkerste gerechten tijdens Proef Lokaal Liempde, ’t Grootste Tapasdiner van Het Groene Woud. Een splinternieuw evenement dat op zondag 27 september voor de eerste keer plaatsvindt. D’n Tip in Liempde wordt omgetoverd tot een culinair centrum. Lokale en regionale leveranciers, bedrijven en keukenprins(ess)en presenteren in kraampjes allerlei verschillende gerechtjes. Er zijn maar liefst 31 gerechtjes te proeven. De koks maken gebruik van ingrediënten uit de streek. Uiteraard is er ook volop entertainment.

Menukaart

Er komt een grote variatie aan culinaire hoogstandjes. In totaal doen er maar liefst 12 hobbykoks, 8 professionele koks en 15 leveranciers mee. Zij komen allemaal uit Liempde en de regio. Benieuwd naar al het lekkers dat tijdens Proef Lokaal Liempde te proeven is? Download hier de menukaart of klik hieronder voor een vergroting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPPiLL Menukaart_Pagina 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptenboekje

De recepten zijn samengevoegd in een speciaal ontwikkeld receptenboekje. Zo kan iedereen ook thuis ervaren wat voor lekkers er in de streek verkrijgbaar is. Het boekje is te koop voor €5,00 tijdens Proef Lokaal Liempde.

Entertainment

Naast de culinaire hapjes, is er ook entertainment. De muziek wordt verzorgd door Puur, Sem en Sophie en Feestbend ToeterNieToe. Daarnaast is ook voor de kinderen veel te beleven. Zij kunnen spelen op het springkussen en in een bak met maïskorrels. Daarnaast is er ook een ballonnenclown en kunnen kinderen zich laten schminken. Bezoekers zijn welkom van 14.00 tot 19.00 uur en de entree is gratis. De betaling van de gerechtjes verloopt via muntjes. Kijk voor meer informatie op www.proeflokaalliempde.nl. Hier vind je tevens een promotiefilmpje dat alvast een voorproefje geeft.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Samenwerking

Proef Lokaal Liempde wordt georganiseerd door SPPiLL i.s.m. Hofkapel De Kromploegers. Mede mogelijk gemaakt KCD Keukens Boxtel.

KCD
 
 
 

Deel: