Meedoen?

Heb je interesse om mee te doen aan het afkoppelproject? Vul dan het Rapportage – en aanvraagformulier in en stuur het op naar info@sppill.nl. Neem voor vragen contact op met het SPPiLL Projectenbureau via 06-83246226 (Désiré van Laarhoven). Bij (technische) vragen is het mogelijk om een afspraak te maken met een deskundige. Je krijgt dan advies op maat om te kijken welke afkoppelmethode het beste bij je situatie past.

Leefbaarheidsdriehoek

Het afkoppelproject wordt op dezelfde manier opgezet als alle andere SPPiLL-projecten, namelijk op basis van de leefbaarheidsdriehoek. Dit betekent dat zowel inwoners, ondernemers als verenigingen een rol in dit project spelen. Inwoners in de zin van huiseigenaren, ondernemers door eventueel uit te voeren werkzaamheden en verenigingen omdat zij via het afkoppelproject extra muntjes ontvangen.

Minder wateroverlast, meer groen

SPPiLL vindt het belangrijk dat het afkoppelproject opgepakt wordt, omdat hiermee de leefbaarheid van Liempde verder wordt verbeterd. Enerzijds door het voorkomen van wateroverlast op straat en anderzijds door het vergroenen van de leefomgeving (minder stenen, meer groen en door minder verdroging in de zomermaanden).

Presentatie informatieavond 20 oktober

Op donderdag 20 oktober is er een informatieavond geweest voor inwoners in het pilotgebied. De presentatie die deze avond gegeven is, kun je hieronder downloaden.

Presentatie informatieavond

Terug


Deel: