Meld je met een creatieve kerststal aan voor de Kribkesroute 2018

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt dit jaar voor de zevende keer de Kribkesroute in Liempde georganiseerd. Deze start op zondag 16 december 2018 en eindigt op zondag 6 januari 2019. Elk jaar trekt de Kribkesroute weer veel bezoekers naar Liempde. Om een extra impuls aan de Kribkesroute te geven worden inwoners, bedrijven en verenigingen opgeroepen creatieve kerststallen te creëren en te plaatsen langs de route. Ook zijn uiteraard activiteiten gedurende de Kribkesroute erg welkom.

De Kribkesroute bestaat uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte. De routes voeren langs meer dan 200 kerststallen door geheel Liempde. Het is hiermee de grootste kerststallenroute van Nederland! De wandelroutes met daarin de locaties van de kerststallen, worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven folder. En dit jaar voor het eerst ook in een heuse wandelapp, die eenvoudig te gebruiken is op iedere smartphone. De digitale route bevat allerlei extra wetenswaardigheden over de kerststallen in de route.

Aanmelden

De Kribkesroute verwelkomt graag nieuwe deelnemers. Iedereen met een kerststal, groot of klein, kan deelnemen aan de Kribkesroute. Om de Kribkesroute extra speciaal te maken, wordt de oproep gedaan voor het creëren van creatieve kerststallen. Denk aan eigen gemaakte kerststallen van hout of metaal, maar ook bijvoorbeeld gehaakt of gebreid of van restproducten als blik, plastic doppen etc. Iedereen die dit jaar voor het eerst mee wil doen, kan zich aanmelden via info@kribkesrouteliempde.nl of via de website www.kribkesrouteliempde.nl. Deelnemers van 2017 hoeven zich niet opnieuw aan te melden, maar alleen aan te geven wanneer ze niet mee willen doen. Hierover ontvangen zij een brief. Aan- en afmelden kan tot uiterlijk 15 november.


Deel: