Meld je met een creatieve kerststal aan voor de Kribkesroute

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt dit jaar voor de achtste keer de Kribkesroute in Liempde georganiseerd. Deze start op zaterdag 14 december tijdens Winter Wonderland Liempde en eindigt op maandag 6 januari. Elk jaar trekt de Kribkesroute weer veel bezoekers naar Liempde. Om een extra impuls aan de Kribkesroute te geven worden inwoners, bedrijven en verenigingen opgeroepen creatieve kerststallen te creëren en te plaatsen langs de route. Ook zijn uiteraard activiteiten gedurende de Kribkesroute erg welkom.

De Kribkesroute bestaat uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte. De routes voeren dit jaar langs meer dan 250 kerststallen door geheel Liempde. Het is hiermee de grootste kerststallenroute van Nederland! De wandelroutes met daarin de locaties van de kerststallen, worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven folder. Daarnaast kan de route ook digitaal gedownload worden via de wandelapp Routes in Het Groene Woud. Deze app is eenvoudig te gebruiken op iedere smartphone.

Aanmelden

De Kribkesroute verwelkomt graag nieuwe deelnemers. Iedereen in Liempde met een kerststal, groot of klein, kan deelnemen aan de Kribkesroute. Om de Kribkesroute extra speciaal te maken, wordt de oproep gedaan voor het creëren van creatieve kerststallen. Denk aan eigen gemaakte kerststallen van hout of metaal, maar ook bijvoorbeeld gehaakt of gebreid of van restproducten als blik, plastic doppen etc. Iedereen die dit jaar voor het eerst mee wil doen, kan zich aanmelden via info@kribkesrouteliempde.nl of via de website www.kribkesrouteliempde.nl. Deelnemers van 2018 hoeven zich niet opnieuw aan te melden, maar alleen aan te geven wanneer ze niet mee willen doen. Hierover ontvangen zij een brief. Aan- en afmelden kan tot uiterlijk 19 november.

Statiegeldactie Coop

Supermarkt Coop steunt elk kwartaal een plaatselijk initiatief door een statiegeldactie. Alle ingeleverde statiegeldbonnen voor een goed doel, worden door hen verdubbeld. Coop Tax uit Liempde heeft voor het vierde kwartaal van 2019 gekozen voor Kribkesroute Liempde. Een mooi financieel steuntje in de rug!

 Foto’s: Ruud van Nooijen


Deel: