Nationale belangstelling voor Liempdse Kribkesroute

De zevende editie van de Kribkesroute in Liempde is zeer succesvol verlopen. Vele bezoekers uit alle delen van het land hebben de Kribkesroute bezocht en waren zeer te spreken over met name de grote diversiteit en creativiteit van de kerststallen en de gastvrijheid van de deelnemers. Vooral op Eerste en Tweede Kerstdag was het erg druk in Liempde. De prijsuitreiking aan de winnaars van de Krikbes letterpuzzel en de inzenders van de vragenlijst heeft inmiddels plaatsgevonden.

Vanaf de feestelijke opening op 16 december, waarbij diverse activiteiten werden georganiseerd waaronder het wandelen met Alpaca’s, werd de Kribkesroute zeer druk bezocht. Vele bezoekers, uit alle delen van het land, togen naar Liempde om een kijkje te nemen bij de ruim 250 kerststallen die opgesteld stonden in het dorp. Zo kwamen er onder meer bezoekers uit Schiedam, Amsterdam, Tilburg, Utrecht en Ugchelen. Vooral de grote diversiteit en creativiteit van de kerststallen sprak de bezoekers aan. Ook de op diverse locaties aangeboden koekjes en snoepjes vielen goed in de smaak. Het mooie, droge winterweer maakte dat het fijn wandelen was langs alle mooie kerststallen en door het sfeervol verlichte dorp.

Prijsuitreiking Kribkes letterpuzzel en inzenders vragenlijst

Bezoekers van de Kribkesroute konden meedoen aan de Krikbes letterpuzzel. Langs de vier verschillende routes stonden negen borden met daarop een letter. Deze letters vormden samen het woord ‘Sneeuwbol’. Onder de juiste inzendingen zijn drie Op Liemt Gemunt-waardebonnen ter waarde van € 20,00 verloot. Daarnaast was er een oproep om een vragenlijst op de website van de Kribkesroute in te vullen. Verschillende bezoekers hebben hier gehoor aan gegeven. De reacties worden meegenomen tijdens de voorbereidingen van de volgende editie van de Kribkesroute in 2019/2020. Onder deze inzendingen zijn drie Op Liemt Gemunt-waardebonnen ter waarde van € 10,00 verloot. Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Neem een kijkje op www.kribkesrouteliempde.nl voor een sfeerimpressie van de Kribkesroute.

Foto: Ruud van Nooijen

 


Deel: