Negentien nieuwe ambassadeurs voor Gastvrij Liempde

Donderdag 19 januari was de afsluitende avond van de eerste ronde van de ambassadeurscursus voor Gastvrij Liempde georganiseerd door SPPiLL in nauwe samenwerking met Kèk Liemt en Natuurwerkgroep Liempde. Alle negentien deelnemers hebben de ambassadeurscursus met goed gevolg afgesloten en ontvingen een speldje met het nieuwe logo van Gastvrij Liempde. De deelnemende ondernemers ontvingen daarnaast een raamsticker. In maart 2017 start een nieuwe ronde voor de ambassadeurscursus. Deelnemers kunnen zich tot 15 februari aanmelden.

De cursisten hebben deelgenomen aan vijf avondbijeenkomsten, twee excursies en een afsluitende avond. Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals de historie van Liempde en Het Groene Woud, de natuur (flora & fauna) en het omliggende landschap. Op de afsluitende avond hebben de cursisten een korte presentatie gehouden over een zelfgekozen onderwerp. De nieuwe ambassadeurs van Liempde zijn: Jolan van Herwaarden, Annie van den Heuvel, Joke Gijsbers (B&B De Maai 8er), Yvonne Berkhout (B&B Dommelhoeve), Tineke van Abeelen, Toon Voets, El Bressers (B&B Hoeve ten Hezelaer), Ellen Luykx (Natuurportret), Diane Melis, Marina van Grinsven (B&B De Hopbel), Josephine Bekkers (B&B ’t Wachterspunt), Ad Schelle (Het Wapen van Liempde), Gidi Kroonen, Hannie de Bruin, Marieke Gerritsen, Joke Dobbelsteen (B&B Strijpenhof), Theo Verhagen, Ingrid Saris en Tossy de Man.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen aan de tweede ronde van de ambassadeurscursus? Neem dan contact op met het Projectenbureau van SPPiLL via info@sppill.nl of via 06-83246226. Graag aanmelden voor 15 februari a.s. Voor deelname aan de Ambassadeurscursus wordt een eigen bijdrage van € 25,- gevraagd (excl. BTW). Er hebben zich reeds 5 personen aangemeld voor de nieuwe cursus. De avondbijeenkomsten vinden donderdags plaats, de excursies op zondagochtend.

SONY DSC


Deel: