Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Natuurwerkgroep Liempde, Stichting Natuurprojecten Liempde en SPPiLL

Eind 2019 hebben Natuurwerkgroep Liempde, Stichting Natuurprojecten Liempde en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde een samenwerkingsovereenkomst voor tien jaar getekend.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd plaatsten de voorzitters van Natuurwerkgroep Liempde, Stichting Natuurprojecten Liempde en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde hun handtekening onder de gezamenlijke samenwerkingsovereenkomst. De huidige samenwerkingsovereenkomst tussen SPPiLL en de Natuurwerkgroep Liempde is reeds afgelopen. Daarnaast heeft de plezierige en vruchtbare samenwerking in de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat de partijen samen gaan werken bij het beheer en onderhoud van diverse projecten. Bovendien gaan partijen kijken naar het uitbreiden van mogelijkheden voor het gezamenlijk organiseren van activiteiten die op natuur en landschap gericht zijn. Dit alles is bekrachtigd door het ondertekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Op foto van links naar rechts:  Ad de Kort – voorzitter Stichting Natuurprojecten Liempde,                      Jolan van Herwaarden – voorzitter Natuurwerkgroep Liempde en  Tossy de Man-Pollmann- voorzitter Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde. Foto: Ruud van Nooijen.


Deel: