Opgave Kribkesroute en activiteiten WinterWonderZondag Liempde

kribkesroute-2015-foto-ruud-van-nooijenVan zaterdag 17 december tot en met zaterdag 31 december 2016 mag iedereen in Liempde weer de kerststal buiten zetten. Komende winter wordt namelijk voor de vijfde keer de Kribkesroute uitgezet. Inwoners, bedrijven en verenigingen worden opgeroepen om mee te doen, zodat de wandelroutes ook dit jaar weer langs een groot aantal sfeervolle kerststallen komen. Daarnaast wordt er ook weer een WinterWonderZondag georganiseerd. De WinterWonderZondag vindt plaats op zondag 18 december. Inwoners en verenigingen die graag een activiteit willen organiseren op deze dag, kunnen zich nog aanmelden.

De Kribkesroute bestaat uit twee wandelroutes langs een groot aantal kerststallen in Liempde. In 2015 stonden er maar liefst 180 kerststallen langs de Kribkesroute. De wandelroutes met daarin de locaties van de kerststallen, worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven folder. Iedereen die dit jaar voor het eerst een kerststal buiten wil zetten, kan zich aanmelden via de website van de Kribkesroute. Deelnemers van 2015 hoeven zich niet opnieuw aan te melden, maar alleen aan te geven wanneer ze niet mee willen doen. Hierover ontvangen zij een brief. Aan- en afmelden kan tot uiterlijk 13 november. Wees creatief en zet de mooiste kerststal buiten!

WinterWonderZondag

Vanwege het succes van vorig jaar, wordt er dit jaar wederom een WinterWonderZondag georganiseerd. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 18 december. Het is de bedoeling dat er langs de Kribkesroute allerlei bijpassende activiteiten georganiseerd worden. Denk aan muziek, straattheater, kerstsamenzang met een koor, een levende kerststal, voorlezen van het kerstverhaal of kraampjes met winterse hapjes en drankjes. Alle Liempdse inwoners en verenigingen mogen weer meedoen. Ideeën en initiatieven kunnen aangemeld worden via info@sppill.nl. De WinterWonderZondag is een initiatief van de Liempdse horecaondernemers.


Deel: