Informatieavond herinrichting centrum Liempde op 26 september

SONY DSCOp maandag 26 september organiseert SPPiLL in samenwerking met Jan van den Boomen BV en de gemeente Boxtel een informatieavond over de herinrichting van het centrum in Liempde. De informatieavond vindt plaats bij het Hof van Liempde (Nieuwstraat 43, Liempde) en start om 19.30 uur. Tijdens deze avond wordt er een toelichting gegeven op de werkzaamheden, de fasering en planning ervan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De werkzaamheden zijn gestart op maandag 19 september. Jan van den Boomen BV voert de werkzaamheden uit.

De werkzaamheden van de eerste fase omvatten werkzaamheden aan de Barrierweg vanaf de splitsing Roderweg/Barrierweg tot aan Slagerij Beerens en werkzaamheden aan de Keefheuvel vanaf Broekegangske tot aan D’n Achterhof. Van den Boomen BV zorgt ervoor dat de aanliggende panden altijd voor voetgangers bereikbaar zijn. Een omleidingsroute is ter plaatse aangegeven. Bij de invalswegen van Liempde staat aangegeven dat het centrum voor doorgaand verkeer is afgesloten.

Kap deel bomen Concordiapark

plangebied-herinrichting-centrum-het-concordiapark-krijgt-een-opknapbeurtOnderdeel van de herinrichtingsplannen is het vervangen van de kastanjebomen in het Concordiapark (behalve de drie grote monumentale bomen). De bomen worden vervangen door lindenbomen die niet gevoelig zijn voor de Kastanjebloedingsziekte. Een deel van de te vervangen bomen (aan de zuidzijde van het park) is al gekapt.

Informatieavond april 2016Informatieavond

Op maandag 26 september organiseert SPPiLL in samenwerking met Jan van den Boomen BV en de gemeente Boxtel een informatieavond. Deze vindt plaats bij het Hof van Liempde en start om 19.30 uur. Tijdens deze avond wordt een toelichting gegeven op de werkzaamheden, de fasering en planning ervan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Omgevingsmanager

Voor een duidelijke communicatie en direct aanspreekpunt zet Van den Boomen een omgevingsmanager in. Dit is Ad van Rooij. Hij is dagelijks te bereiken via 06-22516365. Tevens heeft Jan van den Boomen BV een uitvoerder, die veelal op het werk aanwezig zal zijn. Dit is Joost van Creij en te bereiken via 06-10978502. Verder organiseert Jan van den Boomen BV ook een wekelijks inloopuurtje voor vragen. Het inloopuur is op maandagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur in het oude raadhuis (Raadhuisplein 1, ingang aan de zijde van de Regiobank). De eerste staat gepland op maandag 26 september.

Informatie

Op de projectpagina van Liemt in Uitvoering is informatie geplaatst over de werkzaamheden voor de herinrichting van het centrum van Liempde, zoals relevante tekeningen, faseringsschema’s e.d. Ook op het youtubekanaal van SPPiLL worden met regelmaat filmpjes geplaatst over de werkzaamheden.


Deel: