Tweede editie Proef Lokaal Liempde op zondag 25 september

Proef Lokaal LiempdeOp zondag 25 september van 14.00 tot 19.00 uur wordt in het centrum van Liempde voor de tweede keer ‘Proef Lokaal Liempde, ’t Grootste Tapasdiner van Het Groene Woud’ georganiseerd. Hobbykoks, professionele koks en leveranciers uit Liempde en omgeving laten iedereen ervaren wat voor lekkers Het Groene Woud te bieden heeft. Zij maken allemaal kleine tapasgerechtjes met producten en ingrediënten uit de streek. Het programma wordt omlijst met muzikale optredens en entertainment voor kinderen. Het is een gezellig, sfeervol en Bourgondisch evenement. Welkom in Liempde, het gastvrije hart in Het Groene Woud!

In 2015 organiseerde SPPiLL in samenwerking met Hofkapel de Kromploegers de eerste editie van Proef Lokaal Liempde. Met meer dan duizend bezoekers, een uitstekende sfeer en tientallen verschillende gerechtjes was het een groot succes. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. De koks en leveranciers doen hun uiterste best om ook dit jaar verrassende gerechtjes te presenteren. Culinaire hoogstandjes, hippe smaakcombinaties, maar ook hapjes uit grootmoederskeuken. Ze komen allemaal voorbij. Al deze gerechtjes tezamen vormen het grootste tapasdiner van Het Groene Woud.

Entertainment

Kortom, tijdens Proef Lokaal Liempde kan iedereen proeven van al het lekkers uit Het Groene Woud. Inmiddels zijn er al diverse koks die zich hebben aangemeld; zowel professionele als hobbykoks. Deelnemers van de eerste editie, maar ook verscheidene nieuwe koks gaan hun bijdrage leveren aan het evenement. Ook zijn er live-optredens en activiteiten te beleven voor kinderen. Al dit tezamen zorgt ervoor dat Proef Lokaal Liempde een laagdrempelig evenement is voor jong en oud. Noteer de datum van 25 september vast in je agenda en kom proeven van de heerlijke gerechtjes, de gezellige sfeer en de Liempdse gastvrijheid. De entree voor het evenement is gratis.

Klik hier voor het filmverslag van 2015.

Sfeerimpressie Proef Lokaal Liempde 2015

IMG_9037 (Kopie) Sfeerimpressie Proef Lokaal Liempde 2015 (verkleind) Sfeerimpressie Proef Lokaal Liempde 2015 Vandaag Koken Wij (Kopie)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel: