Van 1-30 sept is 1 Op Liemt Gemunt-muntje bij Liempdse horeca

Wie in de maand september neerstrijkt op een terras van de Liempdse horeca kan daar voordelig genieten van wat lekkers. De deelnemende horecagelegenheden hebben hiervoor speciale aanbiedingen samengesteld, waarbij een drankje of hapje deels te betalen is met de welbekende oranje Op Liemt Gemunt-muntjes. 1 muntje is maar liefst 1 euro waard.

Op Liemt Gemunt is inmiddels een begrip in het dorp; wie boodschappen doet bij lokale ondernemers krijgt er gratis oranje muntjes bij. Die kunnen klanten vervolgens doneren aan lokale verenigingen of besteden aan projecten die de leefbaarheid vergroten en ‘leven in de brouwerij’ brengen.

 Inwisselen kan hier

In september zijn de oranje muntjes dus te besteden aan de inwendige mens en gezelligheid op een terras. Aan deze horeca-actie doen de volgende horecagelegenheden mee: Café ‘t Groene Woud, Café Het Wapen van Liempde, Café D’n Durpsherberg, Cafetaria De Vuurput, Pannenkoekenrestaurant ’t Struifhuis en Café ’t Huukske.

De muntjes zijn op zondag 8 september en zondag 22 september ook te ‘verzilveren’ bij D’n Liempdsen Herd. Daar start op beide dagen om 12.00 uur een wandeling door Liempde, langs de terrassen voor de excursie ‘Verhalende kroegentocht’, onder leiding van een Gastvrij Liempde-gids. Kosten: 2 Op Liemt Gemunt-muntjes per persoon.

Loterij

Aan de muntactie is als extraatje tevens een loterij verbonden. Hiervoor ontvangen inwoners van Liempde voor 1 september een Op Liemt Gemunt-folder in de bus, inclusief stempelkaart. Daarmee kunnen ze bij de deelnemende horecagelegenheden stempels sparen. Wie een volle stempelkaart inlevert, maakt kans op 100 euro aan Op Liemt Gemunt-waardebonnen. Onder de inzenders worden ook nog eens 10 Op Liemt Gemunt-waardebonnen van 10 euro verloot.


Deel: