Warm, winters genieten in D’n Liempdsen Herd op zondag 26 november

Op zondag 26 november vindt er in D’n Liempdsen Herd de eerste editie van de Winterfair Liempde plaats. De Winterfair is een initiatief van enkele Liempdse ondernemers waarbij andere ondernemers uit Liempde en omgeving zijn aangehaakt. Ze hebben de winterfair opgezet als een gezellige markt in een sfeervol aangeklede accommodatie met bijzondere en exclusieve cadeaus voor Sinterklaas of Kerst. Een mooie gelegenheid om vast in de feestdagenstemming te komen!

Download hier de flyer van Winterfair Liempde.

Producten die op de Winterfair Liempde te vinden zijn: handgemaakte kaarsen, antiek & curiosa, tassen, huiden & accessoires, parels, antieke sieraden, kinderspeelgoed, cadeauartikelen, bloemen & accessoires, vesten, kleden, handgemaakte & oude horloges, jams & chutneys, kunst van gerecyclede slippers en speciaal bier. Voor kinderen is er een knutselhoek in gericht. Kijk voor deelnemende bedrijven op www.facebook.com/winterfairliempde.

Locatie
De Winterfair Liempde vindt plaats in het begin oktober geopende ontmoetings- en bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 in Liempde. De fair start om 14.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Toegang is gratis.


Deel: