Weer of geen weer: Proef Lokaal Liempde gaat door!

Of de weergoden ons goed gezind zijn op zondag 23 september tijdens Proef Lokaal Liempde is nog maar zeer de vraag. Maar dankzij de samenwerking met Hofkapel De Kromploegers kan bij slechter weer gebruik gemaakt worden van de mooie, zeer grote tent op het evenemententerrein D’n Tip. Het evenement gaat in zijn oorspronkelijke opzet hoe dan ook door; weer of geen weer. Twintig professionele koks en hobbykoks uit Liempde en omgeving verzorgen bij slecht weer in de tent het grootste tapasdiner van Het Groene Woud. Omringd door muziek en entertainment. Bezoekers zijn van 14.00 tot 19.00 uur van harte welkom. De entree is gratis.

Bij de organisatie van een evenement ben je altijd afhankelijk van de weergoden en jammer genoeg zijn de voorspellingen niet al te best. Gelukkig is Proef Lokaal Liempde goed ingesteld op eventueel slecht weer. In de mooie, zeer grote tent die geplaatst is op het evenemententerrein D’n Tip in Liempde is meer dan genoeg plaats om alle koks en hobbykoks met hun kramen, maar natuurlijk ook de bezoekers, muziek en entertainment onder te brengen. Zelfs bij slecht weer wordt het culinair genieten!

Twintig professionele koks en hobbykoks

Ook dit jaar hebben de koks weer een verrassende menukaart samengesteld, met heerlijke regionale en ook internationale tapasgerechten. Van biologische soepen en streekeigen sushi, tot Marokkaanse Kipbriwat en Indonesische pasteitjes. Uiteraard ontbreken ook dit jaar de edelhertenbiefstuk en de toetjeskraam niet. Een ding hebben alle koks met elkaar gemeen: ze koken allemaal met ingrediënten uit Het Groene Woud. Bezoekers kunnen ook proeven van lokale bieren en voor de kinderen is er een speciale kinderkaart. Bekijk de uitgebreide menukaart op onze Facebook-pagina of website.

Muzikale omlijsting en kinderkaart

Proef Lokaal Liempde wordt omlijst door optredens van diverse muzikale artiesten. Er worden optredens verzorgd door Sara en Pim, feestband ToeterNieToe en Dùbent. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Zij kunnen met een kinderkaart genieten van diverse gerechten, een workshop van Oplage 12 volgen, zich laten schminken en foto’s laten maken. Kijk voor een sfeerimpressie van Proef Lokaal Liempde op het YouTube-kanaal van SPPiLL. Het laatste nieuws staat op facebookpagina Proef Lokaal Liempde: www.facebook.com/proeflokaalliempde en op de website www.proeflokaalliempde.nl

De organisatie van Proef Lokaal Liempde is in handen van SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) en Hofkapel De Kromploegers uit Liempde. Proef Lokaal Liempde vormt op zondag de smakelijke afsluiting van het feestweekend met op vrijdag Back 2 The Music en op zaterdag het Traditionaler Oktoberfest.


Deel: