Werkzaamheden grasmat Concordiapark en D’n Tip Liempde

In week 43 (21 t/m 25 oktober) start een aannemer in opdracht van gemeente Boxtel met herstelwerkzaamheden van de grasmat in het Concordiapark en op D’n Tip in Liempde. Hierdoor zijn er vanaf oktober 2019 tot aan de Boeremèrt op 13 april 2020 geen evenementen op beide terreinen mogelijk en mag het gras niet betreden worden. Vanaf het nieuwe evenementenseizoen 2020 kan op beide locaties gestart worden met een goede en vlakke grasmat.

Op verschillende plaatsen in het Concordiapark en op D’n Tip ligt het gras niet vlak en niet op hoogte. Hier wordt beperkt de grond aangevuld en waar nodig wordt de grasmat doorgezaaid. Op plaatsen waar de ondergrond veel te laag ligt, wordt de grasmat pleksgewijs kapot gefreesd, de grond aangevuld en opnieuw ingezaaid. Dit moet leiden tot een goede en vlakke grasmat.

Parkeren en betreden

De uitvoering van het werk vindt vooral plaats op de terreinen en zal nauwelijks hinder geven. Na uitvoering van de werkzaamheden heeft het gras tijd nodig om te groeien en moet de grond zich zetten. Vanaf oktober 2019 tot de Boeremèrt op 13 april 2020 zijn er geen evenementen op beide terreinen. Omwonenden, bedrijven en bezoekers worden door middel van bordjes gevraagd niet op het gras te lopen, fietsen of parkeren. Parkeren op het verharde deel van D’n Tip blijft gewoon mogelijk.


Deel: