Zaterdag 28 januari open dag

Op zaterdag 28 januari zet toekomstig bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 in Liempde opnieuw haar deuren open. Dan wordt hier van 9.00 tot 12.00 uur een open dag georganiseerd.

Sinds de laatsVerbouw D'n Liempdsen Herd dec 2016 - foto Ruud van Nooijente open zaterdag in november is er al weer veel werk verzet. Het monumentale pand wordt momenteel verbouwd en gerestaureerd om vanaf oktober 2017 te functioneren als bezoekerscentrum. Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom voor een rondleiding en informatie over de plannen. Ook potentiële huurders voor de kantoorruimte boven het voormalige woongedeelte van de boerderij zijn van harte welkom.

Bezoekers- & ontmoetingscentrum

Sinds de zomer van 2015 is er wekelijks een vaste club vrijwilligers een aantal dagen per week aan het werk in de boerderij. De boerderij wordt omgebouwd tot informatie- en vertrekpunt voor bezoekers die Het Groene Woud in willen trekken, maar bovenal ook om als ontmoetingscentrum voor Liempdse inwoners te functioneren. Het wordt een warme, gezellige plek voor de hele gemeenschap. Om geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om een kijkje te nemen, houdt SPPiLL iedere laatste zaterdag van de maand een open dag.


Deel: