Zo 2 sep: Eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen

Op zondag 2 september wordt de dorpskern van Liempde omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena en worden de Eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen gehouden. De banen liggen in het centrum, bij D’n Liempdsen Herd en bij ’t Huukske, de Durpsherberg en Het Wapen van Liempde. Er zijn gratis kinderactiviteiten, lekkere hapjes, entertainment en uiteraard is er volop muziek. Het wordt een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met een Frans tintje.

Verspreid over het hele dorp worden maar liefst 20 jeu de boules-banen aangelegd, allemaal met dezelfde ondergrond. Maximaal 75 teams, bestaande uit twee personen, strijden via een poulesysteem om de wisseltrofee, maar er zijn ook prijzen voor de drie beste duo’s. Oefen tijdens de vakanties alvast op de camping!

Gezellige familiedag

Het centrum van Liempde wordt omgetoverd tot een Frans dorpsplein vol muziek en gezelligheid. Er komen gratis activiteiten voor kinderen en ook een hapje en drankje ontbreken niet. Bij de horecalocaties kunnen de uitslagen live gevolgd worden via schermen en op alle terrassen klinkt een vrolijk muziekje. Niet alleen leuk om mee te doen, maar zeker ook gezellig om te komen kijken en de spelers aan te moedigen. Een gezellige familiedag voor jong en oud!

Aanmelden

Inschrijven kan als duo of als individu. Uit de individuele aanmeldingen vormt de organisatie duo’s. Minimum leeftijd is 12 jaar. De kosten bedragen € 10,00 per persoon inclusief lunch. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij D’n Liempdsen Herd, ’t Huukske, de Durpsherberg en het Wapen van Liempde of te downloaden via www.facebook.com/jeudeboulesliempde. De inschrijving is definitief na ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld.

Locatie & tijd

De Eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen vinden plaats op zondag 2 september in en rondom D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4), in het Concordiapark en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein in Liempde. De wedstrijden starten om 10.00 uur en om 17.00 wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking bij D’n Liempdsen Herd. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jeudeboulesliempde


Deel: